Akumulační kamna

V posledních letech se náklady na vytápění domácností neustále zvyšují. Příčinou jsou nejen dlouhé zimy, ale také neustále se zvyšující cen energií. Jestliže chcete na vytápění ušetřit, investujte do kvalitního krbu či kamen. Investice se vám vrátí již po prvním roce. Velmi oblíbenou a rozšířenou formou jsou akumulační kamna, která jsou charakteristická snadnou a nenákladnou instalací. Tato kamna jsou nejlepším způsobem, jak rychle a účinné zmodernizovat domácnost.

Vnitřní parapety

Chcete oživit svůj interiér, dát mu nádech luxusu a modernosti? Jednou ze změn mohou být vnitřní parametry, které jsou dnes doplňkem moderního bydlení. Parapety plní nejen praktickou, ale i estetickou funkci. Jedná se o ukončení zdiva, ale zároveň svým designem a barevnou řadou zasahují do vzhledu interiérů. Parapety se mohou pyšnit svou jednoduchou montáží, k níž nepotřebujete žádné speciální nástroje. Buď se přilepují, nebo se připevňují za pomocí konzol.

Interiérové dveře - Dřevoobchod Liška

Už jsou dávno pryč doby, kdy jste si mohli vybírat pouze ze dvou typů interiérových dveří. Jelikož se mění potřeby a požadavky klientů, výrobci na trh uvádí stále nové interiérové dveře, který si vás podmaní svým precizním zpracováním, designem a vysokou kvalitou. Dnes jsou dveře k dostání v mnoha provedeních a z různých materiálů, a tak vybrat ty správné je nelehký úkol. Ať už preferujete nadčasovost, čisté linie, nebo naopak modernost, vždy si přijdete na své.