Péče o umělý trávník

V současné době spousta měst a obcí buduje pro své občany víceúčelová hřiště, u nichž je sportovní povrch pokryt umělou trávou s křemičitým vsypem. Tato hřiště nejsou bezúdržbová a po několika letech si vyžadují čištění umělého trávníku. Tím budou opět obnoveny užitné vlastnosti.
Po několika letech ztrácí sportovní povrch na pružnosti a kvůli vysokému množství nečistot nedokáže propouštět dešťové kapky. Po dešti je tedy tento povrch potom velmi nebezpečný a hrozí zde riziko pádu uživatele hřiště. Je tedy potřeba zajistit pravidelné čištění hřiště moderními způsoby, díky čemuž se obnoví jeho původní vlastnosti a také vzhled.

Zbavte se vlhkosti stěn!

izolace Zlín

Společným problémem starších nemovitostí je zvýšená vlhkost zdiva. Tento problém je spjatý s řadou dalších potíží – odpadávání omítky ze stěny, zhoršení obytného klima či vznik plísní. To jsou hlavní důvody, proč by vás měla zajímat izolace Zlín, která je schopna zbavit stěn vlhkosti jednou provždy.

New Therm – švýcarská technologie úprav

new therm

Nedávno se na českém trhu objevila nová technologie povrchových úprav, která vystupuje pod názvem New Therm. S touto revoluční novinkou v zateplení přišla švýcarská firma. Mezi přední výhody patří vysoká účinnost a odolnost. V dnešním článku se však podíváme na spoustu dalších výhod.

Národní památkový ústav pořádá kurzy štukatérství

Věděli jste o tom, že pokud chcete pomáhat památkám, tak se můžete nechat vyškolit od Národního památkového ústavu v Telči? Stačí mít vystudovaný příbuzný obor a dveře se vám otevírají. Kurz štukatérství je kurz, který pořádá výše zmíněná instituce a má dvě části – část teoretickou, která probíhá v Telči formou výuky a část praktickou, která spočívá ve zpracování konkrétních zadání většinou v dílnách Střední průmyslové školy v Jihlavě.