Bolek Štukatérství

Chcete svůj interiér či exteriér odlišit od ostatních? Toužíte po originálním zdobení svého domu, které by lahodilo oku každého kolemjdoucího? Pak zvolte štukovanou omítku, která se dnes opět dostává do popředí. Pokud si myslíte, že štuky do módy nepatří, pak jste na omylu, protože jsou zařazeny mezi trendy moderního bydlení. Objednejte si štukatérské práce a nechte si udělat štukování v exteriérech i interiérech. Kromě toho, že se štukatérství provádí na rodinných domech, se provádí také na historických stavbách.

Bolek stukaterstvi

Hydraulické prvky pro stavby

Poohlížíte se po vhodném dodavateli hydraulických prvků? Pak se obraťte na společnost MHI servis spol. s.r.o., která vám nabízí hydraulické příslušenství od předních výrobců s osvědčenou kvalitou. V portfoliu produktů najdete hydraulické hadice, šroubení a spojovací prvky, hydraulické trubky, držáky trubek a mnoho dalších. Pestrá nabídka vás uspokojí každého, který hledá tento sortiment.

Broušení a leštění nerezu

Na trhu existuje jen málo firem, které snoubí vysokou kvalitu sortimentu a služeb s příjemnou cenou, které se soustředí na nerez. Jednou z těchto společností je Fruněk INOX s.r.o., která se může pyšnit pestrou nabídkou, kde najdete například broušení odlitků, řezání či svařování, a bohatou nabídkou produktů, jako jsou roury, kulatiny či jekly.

Kalová čerpadla

Hledáte užitečného a nenahraditelného pomocníka, který vám ušetří spoustu práce na zahradě? Jedním z takových pomocníků je kalové čerpadlo, které využijete v mnoha situacích. Kalová čerpadla nachází uplatnění hlavně v období dešťů, kdy voda zatéká i do prostor, kde způsobuje škody. Můžete je tedy nainstalovat do zatopených sklepů, ale uplatnění najde také při zalévání zahrady dešťovou vodou či vypouštění vody z bazénů.

Polykarbonáty

Když se řeknou polykarbonáty, spousta lidí si představí skleníky, krytí bazénů, zastřešení pergol a podobně. A není se čemu divit, protože právě k těmto účelům se polykarbonátové desky využívají. Tyto desky se vyznačují řadou výhod. Jsou vysoce odolné, lehké a mají skvělý vzhled. Nemusíte se tedy bát, že byste narušili estetickou stránku daného objektu, ba naopak. S polykarbonátovým materiálem je skvěle a snadno pracuje, a tak není divu, že se polykarbonáty tak rozšířily.