Domácí vodárny - Helísek

Máte velkou zahradu se záhonky a k jejich zalévání používáte pitnou vodu? Věděli jste o tom, že můžete pitnou vodu ušetřit a najít si zcela jiné vodní zdroje? K praní, splachování i zalévání zahrady slouží domácí vodárny, s nimiž můžete zachycenou dešťovou či užitkovou vodu rozvést v domě i na zahradě. Moderní vodárny napojíte buď na svou studnu na zahradě, nebo na sud s dešťovou vodou. Jedná se o velmi chytrý systém, který se instaluje nejčastěji do sklepních prostor.

Ochranné pracovní pomůcky

Chcete si zajistit bezpečnost práce? Záleží vám na vašem zdraví, a tak raději investujete do kvalitních pracovních pomůcek, bez nichž se při výkonu své práce neobejdete? Ochranné pracovní pomůcky musí svým zaměstnancům dle zákoníku práce poskytnout každý zaměstnavatel. Jestliže zaměstnáváte svářeče, musíte jim na vlastní náklady zajistit zástěru, rukávníky či kamaše. Bez těchto prvků by se mohli vaši pracovníci nepříjemně zranit při výkonu své práce.

Lišty - Dřevoobchod Liška

Každá dřevozpracující společnost má ve svém portfoliu produktů lišty, které mají široké uplatnění. Využijete je k zakrývání hran, k rámování obrazů a k dalším činnostem v tomto oboru. Jednou z dřevozpracujících firem je také dřevoobchod Liška, který si vás podmaní svou pestrou nabídkou lišt, které jsou vyrobené ze smrku nejvyšší kvality. U dřeva je jeho jakost velmi důležitá, protože čím je kvalita vyšší, tím delší životnost je zajištěna u produktů z něho vyrobených.

A další weby o stavebnictví

Minule jsme informovali o webu allplan-contest.cz, který přibyl do naší partnerské soustavy webů. A neuplynula dlouhá doba jsou tu další weby. Jedním z nich je www.jstudio.cz kde najdeme články o interiérech a doplňcích, ale i o stavbách jako takových, dalším webem je web www.hbc-reality.cz.