Stavba výškové budovy vyžaduje jeřáb

Plánujete stavbu výškové budovy? Neobejdete se bez pracovních strojů? K výstavbě výškových budov budete potřebovat jeřáb, který má dnes v nabídce celá řada firem. Hledáte-li autojeřáby Hodonín, doporučujeme firmu Autojeřáby Miroslav Harsa, která na českém trhu existuje od roku 1990. V portfoliu služeb této firmy najdete veškeré práce, které jsou spojené s autojeřábem.

S autojeřábem je práce jednodušší

Realizujete stavbu výškové budovy? K této práci budete potřebovat ideální pracovní stroje. Jedním z nejdůležitějších strojů je bezpochyby jeřáb, který má dnes v nabídce celá řada společností k pronájmu. Hledáte-li autojeřáby Hodonín, obraťte se na firmu Autojeřáby Miroslav Harsa. Tato společnost má na českém trhu dlouholeté zkušenosti.

Na výrobky z plastů se specializuje firma Megat

Společnost Megat Zlín se specializuje na výrobu plastů na zakázku, vyrábí speciální plastové trubky třeba i s vnitřním nebo vnějším závitem. Mimo to dělají také nábytkové plastové profily, plastové profily pro podlaháře (podlahové lišty), kobercové lišty, schodové hrany, přechodové lišty, plastové trubky z polypropylenu s UV stabilizací nebo i plastové krycí desky s potiskem i bez, různé trubičky, obaly vodičů a také PVC dráty. Koukněte na jejich stránky a vyberte si – nabídky je opravdu široká!

Štukatérství Bolek

Štukatérství je řemeslo zpracovávající sádru pro umělecké a malé stavební práce. Patří sem i výroba odlitků z umělých kamenů, zhotovování sgrafit a štukových ozdob, modelování štukatur, štuků, a barevné i kresebné komponování umělých mramorů.

Brúsenie nerezu

Nájsť firmu v oblasti leštenie a brúsenie nerezu, ktorá by vám garantovala nízku cenu a vysokú kvalitu, nie je ľahká úloha. Jednou z nich je firma Fruněk INOX, ktorá sa môže pýšiť bohatou ponukou služieb a produktov. Medzi službami nájdete brúsenie, leštenie, frézovanie, vŕtanie, rezanie alebo ohýbanie kovových materiálov. Ak chcete využiť niektoré z týchto služieb, navštívte firmu v priestoroch priemyselnej zóny v Zlíne, kde má svoju vlastnú výrobnú halu.

Spoločnosť Fruněk INOX, ktorá ponúka brúsenie nerezu, má vo svojom portfóliu aj celý rad produktov - od rúr, cez jekly až po výpalky. Tešte sa na nízke ceny, spoľahlivosť a profesionalitu a na rýchle vybavenie objednávky.