Jaro se vrátilo a sním nepříjemné slunce

Jestli vám slunce brání si pořádně užívat vaše úlety, pořiďte si rolety Brno a zatemněte mu jakýkoliv přístup do vašeho obydlí. Každý ten pocit zná a nikdo ho nemůže mít rád. Zatímco žaluzie jsou levnější variantou, která není tak estetická a propustí určité procento světla dovnitř, tak rolety jsou něčím neprostupným.

Jak natlakovat domácí vodárnu?

Pokud vlastníte domácí vodárnu, jistě víte, že se musí čas od času dotlakovat vzduchem. Jak ale poznat, že už je třeba přidat vzduch? A co udělat, aby dotlakování proběhlo v pořádku tak, jak má?

tlakovani-domaci-vodarny

Zastavte se u stavebních materiálů

Pokud se blíží vaše stavba, jste maximálně pár let v pracovním záběru a rozhodně tedy nemáte na velkolepý dům, stavebníky, ale přesto se chcete usadit - použijte polykarbonáty. Většinou si tito novousazenci staví vlalstní střechu nad hlavou v každou volnou chvíli, kterou mají.

Zahradu si můžete udělat i z domu

Zajímá vás, jakými různými způsoby lze vylepšit vaši zahradu a doplňky pro ní? Existuje spousty různých doplňků, s nimiž přidáte nemalí díl krásy navíc. Od těch větších a dražších možností jako jsou různé zahradní fontány, po detaily zasahující nejen do zahrady, ale i vašeho domu, třeba držáky na truhlíky.

10 vteřin nových znalostí

Dáme vám desať sekúnd na to vymenovať nejakú vec, ktorá je utvorená polykarbonáty či akýmikoľvek termoplastickými materiálmi. Možno, že vás napadli polykarbonátové dosky, teda skôr veľmi pravdepodobne vás napadol zrovna toto.