Pokud hledáte kvalitu, materiály z nerezu jsou jasnou volbou

Ať už se chystáte na stavbu nového domu nebo jen rekonstrukci toho starého neobejdete se bez výběru materiálů. A jestli nechcete za pár let vaší novostavbu rekonstruovat nebo vaší rekonstrukci opakovat, doporučujeme použití kvalitních materiálů z nerezu.

 

 
 
nerezové materiály
 
 

Rolety jsou standardní výbavou novostaveb

Stínící prvky můžeme mít jak interiérové, tak exteriérové. Co se týče těch exteriérových, není moc z čeho vybírat. Vlastně ani není důvod se nějak rozmýšlet. Nejčastějšími jsou rolety, které můžete dnes vidět snad už na každé druhé novostavbě.

rolety_brno

Fasáda dělá dům

Fasáda domu to je to, co každý uvidí na první pohled a od čeho si vytvoří první dojem. Můžete mít luxusní interiér, ale když budete mít opráskanou vybledlou fasádu, nikdy váš dům nebude mít šmrnc. Čeho si všímat u realizace fasády?

prosklená fasáda

Dřevěné vazníky pro vaši střechu

 drevene vazniky

Konstrukce střech z dřevěných vazníků je využívána jak při zastřešování velkých výrobních hal, tak i rodinných domů či panelových přístaveb. Jsou také skvělou volbou v případě, kdy se rozhodnete současnou střechu rekonstruovat. Jejich nespornou výhodou je naprosto hodinářská přesnost při realizaci návrhů, kterou zajišťují propracované počítačové softwary.

Konstrukce z dřevěných příhradových vazníků symbolizují desky s prolisovanými hroty, které jsou využívány ve spojích jednotlivých styčných bodů. To zaručuje kvalitní spoj s velkou odolností a přesností, jehož vyhotovení navíc probíhá ve velmi krátkém čase. Dřevo, z něhož se vyrábí dřevěné vazníky je ošetřeno proti houbám, plísním a dalším škůdcům pomocí impregnačních roztoků. S jejich pomocí má celá střešní konstrukce vysokou životnost a vám několik desítek let.

S tepelnou izolací bude zima příjemnější

Zima letos přichází o něco pomaleji a venku panuje příjemné podzimní počasí. Nebude to však trvat dlouho a přijdou k nám tuhé mrazy, které prověří zateplení vašeho domu. Využijte posledních příležitostí a objednejte si tepelnou izolaci ve Zlíně ještě dnes.
V nabídce najdete několik druhů nezatížených tepelných a zvukových izolací v různých velkostech. Tepelné a odhlučňující vlastnosti se dají skvěle využít také v technických a stavebních zařízeních. Vyplnit nimi můžete prázdné podhledy či střešní pláště.
Izolační vaty značky Rotaflex jsou nyní navíc k dispozici s 10% slevou. Nečekejte, až vám ve vlastním domě ztuhne zimou úsměv na rtech.