Čerpadla ze Zlína?

Čerpadla Zlín neboli také pumpy jsou mechanická zařízení, která dodávají pohybovou, potenciální, nebo tlakovou energii kapalině, která skrz čerpadlo protéká. Čerpadlo je zpravidla poháněno zařízením, které se nazývá motor. Najdeme však i mnoho druhů čerpadel, které pro svůj chod používají pohon lidský nebo dokonce zvířecí. Čerpadla jsou zařízení, která byla známa již ve starověkých dobách, kdy sloužila především k dopravě vody. Dnes se používají čerpadla několika desítek konstrukcí a v mnoha oborech například v zemědělství, průmyslu, v domácnostech a v dopravě. Nejčastěji jsou využívány v jaderné a tepelné energetice, poté v průmyslu potravinářském a chemickém.

Nízkoenergetické dřevostavby

Plánujete rodinu, a tak si chcete koupit nový dům, nebo si ho nechat postavit? Při výběru vhodné nemovitosti byste měli být obezřetní. Současný realitní trh je rozmanitý a můžete si vybrat od klasických zděných staveb až po nízkoenergetické dřevostavby, které se v posledních letech dostávají do popředí. A není se čemu divit. Nízkoenergetické domy totiž slibují výraznou úsporu na vytápění. Můžete ušetřit až polovinu nákladů na energie, což potěší ne jednu domácnost.

Zateplování budov Zlín

Každým rokem se stále více lidí rozhoduje pro zateplení své nemovitosti. Důvody jsou jasné – sníží tím náklady na energii a zároveň zlepší tepelné vlastnosti domu. Pokud hledáte vhodnou společnost, která provádí zateplování budov Zlín, pak byste si měli nechat na jejím výběru záležet. Ne všechny společnosti specializující se na zateplování mohou nabídnout vysokou kvalitu výsledné práce. Zateplování se provádí zejména na jaro či na podzim, kdy jsou teploty mezi 5 °C až 30 °C.

Rekonstrukce bytů

Brněnská firma Aretti je ideálním partnerem pro rekonstrukce bytů a návrhy interiérů. Každá realizace interiéru provází rekonstrukce a opravy v různém rozsahu. Od velmi malé zahrnující např. posunutí vypínače a vymalování až po kompletní zahrnující také výměnu oken, změny dispozic bouráním příček, rekonstrukci jádra.